London til Edinburgh 2016

Vores UK tur startede i London, hvor vi boede tre nætter på Apex i London City over weekenden. Vi besøgte nogle af de gamle kendinge - restauranter og shops - men var også en tur i Camden Town, gik en tur langs kanalerne ved London ZOO og en tur på Primrose Hill.

Mandag tog vi toget til London City Airport, hvor vi hentede vores lejebil. Turen gik herefter til Oxford, hvor vi tilbragte eftermiddagen, og efterfølgende til en lille romantisk by i Cotswold, hvor vi overnattede. Tirsdag stod den på Outlet inden turen gik nordpå til den gamle by York.

Efter York gik turen ud til den engelske country side - grønne marker, stengærde og får, får og atter får. Meget smukt. Vi lagde ud med en tur gennem North York Moors National Park til havnebyen Whitby. Herfra kørte vi tværs over landet gennem Yorkshire Dales National Park. Vi overnattede lige uden for Lake District National Park, som vi besøgte torsdag inden turen gik videre nordpå med en enkel overnatning inden vi nåede Edinburgh.

Sidste stop på turen var Edinburg, som vi nåede fredag, og hvor vi overnattede to nætter. Vi boede hos Rikkes søster Tine, som havde lejet en lejlighed centralt i byen. Vi fik set den fine by trods lidt regn og fik god øl, mad og ikke mindst afternoon the!

01 London
02 Oxford, Cotswold og York
03 Nationalparkerne
04 Edinburgh