USA 2023

Vi har længe tænkt på at tage turen langs USAs østkyst, og sommeren 2023 fik vi endelig sammensat en begivenhedsrig tur.

Vi fløj til Boston d. 21. juli, hvor vi tilbragte tre dage og så gamle flotte bygninger og brostensbelagte gader. Vi hentede vores lejebil - Caddy - og kørte lidt ind i landet til de smukke Catskills Mountains, hvor vi boede to forskellige steder. Herefter gik turen sydpå til Philadelphia - en lidt mere hård by, der tog os tilbage til Rockyfilmene, men måske mere relevant USAs forening i 1776:-) Vi boede to nætter her, inden en kort køretur bragte os til Washington. Hovedstaden var varm, og vi kæmpede os gennem de obligatoriske seværdigheder fra Washington Monument til Capitol Hill.

Fra den nordlige del bevægede vi os lidt ind i landet gennem Shenandoah National Park til Blue Ridge Parkway, hvor vi havde overnatning tre forskellige steder - i Roanoke, Asheville og tæt på Smoky Mountains i en luksus teltlejr.

Tilbage til kysten var vi to dage i Charleston og to dage i Savannah. Her fik vi dejlig mad, så fine gamle huse og oplevede "plantage-stemning". Vi passerede grænsen til Florida, hvor vi havde et enkelt stop i den gamle spanske by St. Augustine, og herfra gik turen til det dybe syd.

Den sidste uge boede vi i området nær Miami. Vi boede to dage i Key Largo, hvor vi den ene dag besøgte Everglades National Park, og en dag i Key West på spidsen af Florida. De sidste tre dage slappede vi af ved Miami Beach.  

Ruten
Boston
The Catskills
Philadelphia
Washington
Blue Ridge Parkway
Great Smokey Mountains
Charleston
Savannah
St. Augustine
The Keys og Everglades
Miami